De Hooge Boom

Review Huisartsenpraktijk de Hooge Boom

Voor een van de voordeligste?praktijken van Nederland voor een ooglidcorrectie is Huisartsenpraktijk de Hooge Boom. De praktijk is gevestigd in een prachtig pand in het rustige Hoogwoud.

Veel?bovenooglidcorrecties

Sinds 2002 worden er al ooglidcorrecties uitgevoerd in de praktijk. Dit betekent dat er na verloop van jaren duizenden ooglidcorrecties zijn uitgevoerd, de praktijk heeft dus meer dan genoeg ervaring met de behandeling.
In het verleden werden er in de praktijk ook onderooglidcorrecties uitgevoerd, daar zijn ze echter mee gestopt. De Hooge Boom is dus gespecialiseerd in bovenooglidcorrecties.

De specialisten

De behandelingen bij de Hooge Boom worden uitgevoerd door 2 artsen.

Adriaan de Jong

Adriaan de JongAdriaan de Jong heeft een chirurgische opleiding gevolgd en voert al jaren ooglidcorrecties uit in zijn praktijk de Hooge Boom. Zijn interesse voor plastisch chirurgische ingrepen werd gewekt toen hij enkele jaren werkzaam was in Tanzania. Hij heeft daar dan ook veel ervaring opgedaan op dit gebied.
Bij zijn terugkeer in Nederland merkte hij al gauw dat er veel interesse was voor ooglidcorrecties bij de pati?nten die in de praktijk kwamen.

(BIG-nummer: 9021849901)

Marieke Holterman

Marieke HoltermanInmiddels voert Marieke Holterman al meerdere jaren zelfstandig ooglidcorrecties uit in de praktijk. Ze is begonnen als huisarts maar heeft zich vervolgens toegelegd op ooglidcorrecties waarvoor zij dan ook een opleiding heeft gevolgd.

(BIG-nummer: 89061376201)

De prijs

Huisartsenpraktijk de Hooge Boom is op het moment van schrijven (maart 2017) de scherpst geprijsde kliniek voor een bovenooglidcorrectie. Een lage prijs betekent uiteraard niet dat de kwaliteit van de behandeling minder is dan bij andere klinieken! Na duizenden behandelingen uitgevoerd te hebben, is de Hooge Boom een prima praktijk om een ooglidcorrectie uit te laten voeren.

De Hooge Boom in Hoogwoud

8.5

Aantal behandelingen

9.0/10

Tarieven

10.0/10

Specialisatie arts(en)

8.0/10

Keurmerken

7.0/10

Pros

  • Zeer scherp geprijsd

Cons

  • Geen keurmerken
  • Alleen bovenooglidcorrectie mogelijk