HomeBlogWat zijn goede prijzen voor een ooglidcorrectie?

Wat zijn goede prijzen voor een ooglidcorrectie?

Wat zijn goede prijzen voor een ooglidcorrectie?

Wat zijn goede prijzen voor een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat je weer zelfverzekerd door het leven stapt, of met plezier je werk of hobby kunt uitvoeren. Een vermoeide uitstraling of een belemmerd zicht is verleden tijd. Wat de reden van behandeling ook is, je zoekt altijd naar een kliniek waarbij je een prettig gevoel krijgt. De aangesloten klinieken die je bij ons vindt zijn dan ook zorgvuldig door ons uitgekozen en beschikken over ervaren chirurgen. Wij vinden dat de duurste behandelaar niet automatisch de beste is. Benieuwd naar de beste prijs voor een ooglidcorrectie? Lees dan verder.

De prijzen van een ooglidcorrectie

De prijs van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de behandeling. Je kunt kiezen uit een aparte boven- of onderooglidcorrectie, maar ook uit een gecombineerde behandeling. Een gecombineerde behandeling is altijd voordeliger. Het kan je, bij sommige klinieken, tot wel €200,- schelen. Welke behandeling nodig is kun je navragen bij een van de klinieken, zij zullen een eerlijk advies geven.

De prijzen variëren. Dit komt omdat de markt is veranderd doordat huisartsen ook ooglidcorrecties kunnen uitvoeren, hierdoor zijn lage en gevarieerde tarieven ontstaan. Let wel, een behandeling bij een huisarts wordt niet altijd uitgevoerd door een BIG-gecertificeerde specialist. De bij ons aangesloten klinieken beschikken wél over dit certificaat. De prijzen van ooglidcorrecties in het overzicht variëren van €595,- tot wel €2000,-. Een gecombineerde behandeling kan uitlopen tot €3350,-. 

Al is de prijs niet leidend. Kijk maar eens naar de reviews van onze aangesloten klinieken. Hier zie je dat een van de goedkopere aanbieders de beste beoordeling heeft.

Behandeling door gecertificeerde specialisten

De prijzen mogen dan wel uiteenlopend zijn, de kwaliteit is dat niet. Iedere kliniek werkt namelijk met ervaren en gecertificeerde chirurgen. De klinieken die je bij ons terugvindt zijn dan ook zorgvuldig door ons uitgekozen. Doordat ze gecertificeerd zijn werken alle behandelaren onder strikte voorwaarden. Denk aan steriele behandelruimte met de juiste en hoogwaardige instrumenten.

Bekijk onze aangesloten klinieken

De behandelaren die wij aanbieden bevinden zich door heel het land. Zoek je iets dichtbij? Of kies je bewust voor de kliniek met de beste prijs-kwaliteit verhouding? We hebben alles in een makkelijk overzicht gezet. Alle aangesloten klinieken vind je hier.