HomeBlogBoven- en onderooglidcorrectie uitvoeren

Boven- en onderooglidcorrectie uitvoeren

Boven- en onderooglidcorrectie uitvoeren

Boven- en onderooglidcorrectie tegelijk

Een boven- en onderooglidcorrectie tegelijk is mogelijk bij een groot aantal van onze klinieken. Deze behandeling komt van pas als er sprake is van hangende bovenoogleden en wallen. Hierdoor kun je last hebben van een vermoeide uitstraling of verminderd zicht. Met een boven- en onderooglidcorrectie ben je van deze klachten af.

Waar moet je rekening mee houden?

Een ooglidcorrectie voor zowel de boven- als onderoogleden duurt langer dan een aparte behandeling. Het kan daarom voorkomen dat de behandelende kliniek de ingreep onder narcose uitvoert, in plaats van plaatselijke verdoving.

Het herstel na de behandeling kan langer duren vanwege de intensiteit van de ingreep. Het is aan te raden om 1 week verlof te nemen. Het advies van de behandelende kliniek zal zijn om voldoende rust te nemen, werken wordt daarom afgeraden.

De risico’s van een boven- en onderooglidcorrectie tegelijk zijn niet ernstig omdat het een relatief makkelijke chirurgische ingreep betreft. Klachten zoals zwellingen en bloedingen komen regelmatig voor en gaan vanzelf over. Mocht dit niet geval zijn, neem dan contact op met de behandelende kliniek.

Waarom een boven- en onderooglidcorrectie tegelijk?

Mensen laten een gecombineerde behandeling uitvoeren omdat ze dan in één keer van alle klachten af zijn en minder verlof op hoeven te nemen. Een andere reden is dat bij een groot aantal klinieken een gecombineerde behandeling een stuk goedkoper is.

De kosten van een onder- en bovenooglidcorrectie

Als je ervoor kiest om een boven- en onderooglidcorrectie tegelijk te laten uitvoeren, zullen de kosten bij de meeste klinieken lager uitvallen. Dit kan tot wel honderden euro’s schelen.

Bij welke klinieken kan ik een boven- en onderooglidcorrectie laten uitvoeren?

Bekijk het overzicht van alle klinieken inclusief de mogelijke behandelingen hier. Bij ooglidcorrectiekosten vindt je de beste klinieken met BIG-geregistreerde artsen voor de scherpste prijzen.