Wallen verwijderen

Bent u uw vermoeide uitstraling zat? Wilt u van uw wallen af? Heel begrijpelijk. Door uw wallen te laten verwijderen, bent u van de vermoeide uitstraling af.

Oorzaken wallen

Wallen kunnen door verschillende dingen veroorzaakt worden: vermoeidheid, stress, verkeerde voeding, roken of vochtophoping. Vaak zijn deze wallen van tijdelijke aarde en verdwijnen ze doorgaans na een nacht goed slapen.

Verdwijnen uw wallen niet na een nacht goed slapen? Dan is de oorzaak van uw wallen vaak te wijten aan ouderdom en erfelijkheid. Wat u ook doet, ze verdwijnen niet. De oplossing kan een onderooglidcorrectie zijn.

Voor wie is een onderooglidcorrectie geschikt?

Een onderooglidcorrectie kan geschikt zijn voor u wanneer:

  • U er altijd moe uitziet, zelfs met veel slaap.
  • Uw wallen de hele dag te zien zijn.
  • U overtollige huid rondom uw ogen hebt.
  • Uw vrienden of familie blijven vragen of u moe bent of genoeg slaap krijgt.

Onderooglidcorrectie

Met een onderooglidcorrectie verwijdert de plastisch chirurg de wallen. Dit doet hij door het teveel aan huid, vocht en vet via een insnede te verwijderen. Deze insnede valt net onder uw wimperlijn, waardoor u het litteken amper ziet.?Na het herstel ziet u er weer uitgerust uit.

Voor de behandeling krijgt u een plaatselijke verdoving toegediend. Hierdoor voelt u niks van de correctie. Lees meer over een?onderooglidcorrectie.

Resultaat

Het resultaat van een onderooglidcorrectie is subtiel. Je bent van je sombere en vermoeide uiterlijk af. Over het algemeen hebben mensen zo?n 10-15 jaar plezier van de ingreep.

Donkere kringen versus wallen

Sommige mensen denken dat donkere kringen hetzelfde zijn als wallen. Toch zit hier een verschil tussen. Donkere kringen worden veroorzaakt door een dunne, bleke huid of door pigmentophoping. Ze zijn dan ook niet te verhelpen met een onderooglidcorrectie. Wallen worden veroorzaakt door een teveel aan huid, vocht en vet. Deze kunnen wel verholpen worden door een onderooglidcorrectie te laten uitvoeren.