Review NatuurlijkJong!

In 2011 realiseerden de zussen Sylvie en Annika de Jong hun gezamenlijke passie voor (cos)medische behandelingen en openden de deuren van kliniek Natuurlijk Jong! Dit team voert jaarlijks ongeveer 800 ooglidcorrecties uit, waardoor ervaring absoluut gewaarborgd is. Het specialisme van NatuurlijkJong is de bovenooglidcorrectie.

In deze review allereerst wat achtergrondinformatie over de kliniek en de behandeld artsen. Daarna zullen we aangeven, waarom wij?Natuurlijk Jong! van harte aanbevelen en hebben opgenomen op de eerste plaats in onze redactie keuze top 3.

Specialisatie kliniek:? bovenooglidcorrecties

Natuurlijk Jong!De kliniek ziet er zeer professioneel uit en bestaat uit een team van 7 deskundige medewerkers. De praktijk beschikt over meerdere behandelkamers. De kliniek is naast diverse huidbehandelingen vooral gespecialiseerd in het doen van bovenooglidcorrecties.

Uitvoerende artsen

Bij NatuurlijkJong worden de ooglidcorrecties uitgevoerd door de gespecialiseerde huisartsen drs. Sylvie van Assema de Jong en drs. Annika Roukema de Jong.

Drs. Sylvie van Assema de Jong

Dr. S. van Assema-de Jong is afgestudeerd in geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na haar studie heeft ze zich gespecialiseerd als huisarts. Binnen deze tak van geneeskunde heeft ze zich verder gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen met name in ooglidcorrecties.
BIG-nummer: 69047576101

Drs. Annika Roukema de Jong

Dr. A. Roukema-de Jong heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast heeft zij de master Health Economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam behaald. Naast haar werk als arts en medisch manager, heeft zij zich ontwikkeld binnen de cosmetische geneeskunde. Zij voert gemiddeld tussen de 40-5o ooglidcorrecties per maand uit.
BIG-nummer: 79908627201

Tarieven ooglidcorrecties van de kliniek

Uiteraard hebben we de tarieven van kliniek NatuurlijkJong! vergeleken met andere klinieken. Een bovenooglidcorrectie staat bij NatuurlijkJong! op de tarieflijst voor ? 750,-. Helaas kunt u bij de kliniek alleen terecht voor een bovenooglidcorrectie en niet voor een onderooglidcorrectie.

kliniek Natuurlijk Jong!

Drs. Sylvie van Assema over deze prijs: ‘deze prijs kunnen wij hanteren omdat de behandeling wordt gegeven in een eerstelijnspraktijk.’
Onder eerstelijnszorg wordt verstaan, zorg waar mensen zelf zonder verwijzing naartoe kunnen gaan, bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en dus ook kliniek Natuurlijk Jong!.

Waarom kiezen voor een boven ooglidcorrectie bij kliniek NatuurlijkJong?

Ook deze vraag hebben wij gesteld aan drs van Assema van NatuurlijkJong!. Zij antwoordt: ?Wij hebben een uitgebreide ervaring en ondertussen al meer dan 6.500 mensen naar tevredenheid behandeld. Wij streven verder naar een behandeling binnen vier weken. Mensen die hier naar tevredenheid zijn behandeld, vertellen dat weer verder en daardoor zijn wij als praktijk snel gegroeid. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling ooglidcorrectie en mensen die bij ons behandeld zijn geven aan dat zij de zorg bij NatuurlijkJong als goed en laagdrempelig ervaren.

Kenmerkend voor de? kliniek vindt drs. Van Assema:

 • Goede aansluiting bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden
 • Een natuurlijk resultaat
 • Gebruik van tijdelijke en veilige producten
 • Goed opgeleide artsen
 • Eerlijke prijzen
 • Lid van de NVCG(Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie) en lid van artsenfederatie KNMG
 • Aangesloten bij de klachtenregeling van DokH te Alkmaar
 • ISO gecertificeerd

Adres:

Midwoud is een plaats gelegen in de kop van Noord Holland op 10 minuten rijden van Hoorn.

Natuurlijk Jong!
Korteling 1
1679 VH Midwoud

Natuurlijk Jong!

9.2

Aantal behandelingen

10.0/10

Tarieven

10.0/10

Specialisatie arts(en)

9.3/10

Keurmerken

7.5/10

Pros

 • Goede prijs/kwaliteit voor een bovenooglidcorrectie
 • Veel ervaring bovenooglidcorrecties

Cons

 • Alleen bovenooglidcorrectie, geen onderooglidcorrectie